• Bestel ook gemakkelijk online
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 75
  • Gratis afhalen en retourneren in onze winkel
  • Persoonlijk advies in onze winkel
menu
0
Vandaag geopend van 09:00 tot 18:00

De grootste dierenwinkel in Uithoorn

Met bijna 1000 m2 is Van Tol Dier XL dé megastore met alles voor jouw dier! Wij zijn specialist op het gebied van diervoeding en dierbenodigdheden voor hond, kat, knaagdier, vogel, aquarium, paard en hengelsport. Wij zijn al meer dan 100 jaar gevestigd in Uithoorn. Onze huidige grootschalige winkel is centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar, vlakbij de N201. Er is volop gratis parkeergelegenheid. Kom langs in onze grote dierenwinkel en ontdek ons assortiment zelf! Adres en openingstijden >

Voordelig in diervoeding

Voordelig in diervoeding

Bijna nergens vind je zo’n uitgebreid assortiment diervoeding als bij ons. Wij hebben alle toonaangevende merken op voorraad, zowel in klein- als grootverpakkingen. Voor hond, kat, knaagdieren en vogels, maar ook voor paarden en hobbydieren.
De mooiste accessoires

De mooiste accessoires

Voor werkelijk alle denkbare dierbenodigdheden en accessoires zul je bij ons altijd slagen. Ons assortiment ligkussens, manden, krabmeubelen en hondenfietskarren is enorm. Bij ons in de winkel kijk je je ogen uit!
Aquariumafdeling

Aquariumafdeling

Breng een bezoek aan onze prachtige aquariumafdeling. Wij hebben een groot assortiment tropische en koudwatervissen van uitstekende kwaliteit. Ook vind je bij ons een mooie presentatie van vele verschillende aquaria en een grote keuze in planten, decoratie, filters en overige benodigdheden.
Groot assortiment hondentuigen en -riemen

Groot assortiment hondentuigen en -riemen

In onze winkel vind je een uitgebreid assortiment hondentuigen, halsbanden en riemen. Onze medewerkers helpen je graag, bijvoorbeeld bij het uitzoeken van een goed passend hondentuig. Op onze pastafel kijken we samen met jou welk tuig het beste past bij de bouw van jouw hond.

Je aankopen gemakkelijk thuisbezorgd

Woon je in de regio? Dan kun je er ook voor kiezen om je aankopen gemakkelijk thuis te laten bezorgen. Voor slechts € 2,50 kun je gebruik maken van onze bezorgservice. Wij bezorgen meestal op zaterdagochtend, maar in overleg met jou kunnen we ook op een ander moment bezorgen.